torsdag 30 juli 2009

Nr 107 - Sittplats ute, nr 220 (Outdoor Seating)

Här kommer ännu mer bilder från en av mina morgonpromenader! Utmed hela standen fanns det bänkar, så man kunde sitta & titta ut över havet! Fantastiskt fina vyer! De två översta bilderna är från samma bänk. Den nedersta bilden är sittplats även för några kråkor...
Nr 220 - Sittplats uteFör att se alla bilder från vår Danmarkssemester, klicka på länken Danmark.

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Så underbart det måste vara att sitta där och titta ut över havet!
  Tack snälla för de snälla orden! Vi får se vad som händer, kanske blir det bara en liten paus. Har tänkt mer sen jag skrev inlägget igår och tror att jag skulle ha svårt att sluta helt, jag skulle sakna allt då! Hoppas allt är bra med dig! KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Ja, där skulle jag vilja sitta en stund och filosofera!

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder har jag nu en lång stund suttit och njutit av, väldigt mkt fina bilder och bra tolkningar, lite synd Ni inte fick kanonväder på Er resa till Danmark!

  Ha det så gott!

  KRAMAR!

  annette

  SvaraRadera
 4. ha, ha och så fick du med två kråkor som verkligen sitter där. Men de har inte fattat att utsikten är vackrare ut över vattnet.

  SvaraRadera
 5. Mmmmmm där skulle vara gott att sitta och titta ut över havet :-). Fina bilder du lagt upp under sommaren. Så bra tolkade och ibland finurliga.
  Apropå eget tema. Ja du byter helt enkelt ut andra teman i listan mot dina egna. Ibland dyker det ju upp ett roligt passande motiv som man kan hitta på en bra rubrik/tema till. Lycka till. Kram och tack för kiken hos mig.

  SvaraRadera